Lqbqdpyhtzustsio7lgq

CiM – Genvägen till ett lärande online som ger lust, engagemang och förändring

Skapa ditt produktionsmanus på en halvdag

Många konsulter och workshopsledare har inte tid.

Man har inte tid att göra det man borde och ännu mindre tid till att göra det man vill och längtar efter. Man har för få kunder – eller fler kunder än man hinner med. Hur ska man då hinna producera en onlinekurs som sedan ska klara att "göra jobbet" åt en?

Under den här intensiva dagen hjälper jag dig att utforma en kursplan för ditt ämne på webben. Jag hjälper dig att spara veckor (eller månader) jämfört om du skulle försöka ta din expertis online på egen hand. Vi skapar en kund- och deltagarresa som utnyttjar det digitala mediets möjligheter, tillgodoser olika lärstilar och säkerställer den transformation som dina kunder behöver och vill ha – också online.

Vi bryter ner din kunskap i lektioner, moduler och aktiviteter och urskiljer vad som bör vara online respektive offline, vad som kan vara självstudier och det som kräver din eller en grupps närvaro.

Vi lägger den strukturella grunden och hittar en kreativt koncept och ser till att du bygger en kurs som klarar att utföra ditt jobb – nästan lika bra som om du var på plats – eller till och med bättre.

Vi använder CiM-metodenTM, Course it matters platta paket-pedagogik för ett vuxet lärande på webben.

När du är klar har du en skräddarsydd karta som snabbar på och säkrar din kommande produktionsprocess, marknadsföring och leverans. Du får en tydlig digitalpedagogisk planritning som är redo för design- och produktionsfasen. En planritning som leder till den färdiga onlinekurs som dina kunder kommer att älska.

Detta igår:

1. Startkitt – digitalt förberedande självstudiematerial

2. Avstämning inför labb c:a 30 minuter

3. Strategiskt och konceptuellt labb med Ella (1/2 dag)

4. Uppföljning efter labb c:a 30 minuter

Pris: 13 900 kr exkl. moms.

För fler än en person be om offert.

Träffa tidigare kunder här.

Frågor? Kontakta mig här.