Schgdpactxqyhta3xrix

Webbkursprogrammet 2019

Ett komplett utbildningspaket med självstudier, praktiska labs och extra mycket personlig handledning. Betala bokningsavgiften här.

   Se filmen

Skapa, sälj och leverera ett grupprogram som maximerar din frihet och dina kunders resultat – på 6 månader

(eller i den takt du själv bestämmer)


_____________________________

Känner du igen dig i det här?


#1. Är du konsult, kursledare eller annan form av expert?

#2. Längtar du efter att förändra fler människors liv – på ett friare och mer lönsamt sätt?

#3. Vill du jobba hållbarare – och använda webben som hävstång för att maximera insats, värde och effekt?

Och vill du göra det tillsammans med en eLearningspecialist som har hjälpt allt från TV 4-gruppen, Naturvårdsverket och Försäkringskassan till ett hundratal företagare före dig att skapa kurser som verkligen fungerar?


Starta filmen så får du veta varför jag tror att det är så viktigt – och bråttom – att du, jag och alla andra hjälper många fler människor – med vår viktiga kunskap online.

"För det finns inte tid för något annat!"

I höstens omgång ingår också – som nästan alltid – en massa individuell handledning och träning i realtid.


Läs den kompletta beskrivningen av programmet här: http://www.webbkursprogrammet.se/Handledare


Ella I Hellgren
Ella I Hellgren

Hej! Jag hjälper dig som föreläser, coachar eller utbildar att nå ut till en större publik och hjälpa ännu fler med din viktiga kunskap.

Jag heter Ella Hellgren och har arbetat inom utbildning både online och offline – i hela mitt yrkesliv. Innan jag startade Course it matters skrev jag manus och gjorde konceptlösningar till interaktiva utbildningar för företag och myndigheter. Jag har mer än 15 års erfarenhet av digitalt lärande och har genomfört elearningprojekt för kunder som PWC, Fresenius Kabi, Systembolaget, Domstolsverket, Försäkringskassan, Swedbank, Arbetsförmedlingen, Skanska.

Bara i år har jag bland annat hjälpt Teknologisk institut, Naturvårdsverket, Riksantikvarieämbetet och TV 4-gruppen.

Men först och främst hjälper jag dig som är kunskapsexpert. Jag hjälper dig som vill nå ut till fler och lyckas hjälpa dem på allvar.

Våren 2012 fick jag min affärsidé. En dag, vid havet på Gotland, insåg jag att "Det finns inte tid för något annat!". Jag ville göra skillnad på allvar. Jag skulle hjälpa dem som hjälper andra att hjälpa fler.

Jag ville göra det genom att lära dem att bygga utbildning som är anpassad till webben och därför verkligen fungerar.

Så jag åkte hem och sa upp mig.

Idag gör jag det jag drömde om: sedan dess har jag hjälpt ett hundratal föreläsare, kursledare och coacher att bygga pedagogiskt framgångsrika webbkurser online.

Är du en av dem som är redo att ta nästa steg med din kunskap?

/ Ella I Hellgren, eLearningspecialist


"Jag ber att få tacka för en strålande webbkurs. Inför varje kapitel tänker jag ”här är det nog läge att ta den där konsulttimmen” men efter genomgången känns allt klart och självklart."

Andreas Skoglund, konsult i Härnösand

Webbkursprogrammet – grupp är gediget, varierat och mycket väl genomtänkt. Det sätter pedagogiken i centrum (vilken gläder en inbiten pedagog som mig) - och tekniska tips och handfast vägledning har sin självklart givna plats.

Att bygga min egen webbkurs var en större utmaning än jag hade tänkt, men tack vare den ypperliga kursen i kombination med Ellas coachande stöd så tvekar jag inte ett ögonblick på att jag kommer att ro iland mitt projekt: en webbkurs som hjälper mina kursdeltagare att stressa ner och sova gott om natten (medan jag själv sover gott i vetskapen om att det klirrar in lite i kassan under tiden).
Iréne Ödmark-Hall, EFT-terapeut och utbildare

"Jag kan intyga att det är en helt otroligt bra kurs! Bra pedagogik och upplagt i ett bra tempo. Värt varenda krona! Jag har fått så mycket mer än bara en kurs i hur jag gör en digital produkt av min kunskap. Det är en kurs för hela mitt företag.

Jag känner att jag som kurstagare lärt mig ta kontroll över hur jag ska tänka, planera och bygga webbkurserna! Jag kan marknadsföra och sprida budskap. Bara fantasin sätter gränser och det är fantastiskt!"

Allt det hon lär ut tar år att lära sig på egen hand."
Sofie Fahlström, resekonsult

"Din kurs och DU är så GRYMMA så du förtjänar verkligen all framgång!"
Johanna Axelsson, coach och copywriter

"Vill du också sälja din kunskap på nätet? Då kan jag rekommendera duktiga e-pedagogens Ella Hellgrens omfattande Webbkursprogrammet. Där får du lära dig allt du behöver! Jag har själv gått den och det har varit ovärderligt."
Eva Sohlström, journalist

Håll utkik efter nästa kurstart som blir i höst!